iPhone scherm reparatie delft

Ik had een aantal maanden een nieuwe telefoon voor mijn broertje gekocht. Mijn broertje werd toen 16 jaar oud en hij wilde graag een iPhone voor zijn verjaardag. Ik had een extra scherm gekocht zodat het scherm niet door de eerste keer vallen gelijk kapot zou gaan. Mijn broertje was superblij met zijn cadeau en liet zijn iPhone gelijk aan al z’n vrienden zien. Na een aantal dagen kwam mijn broertje thuis met een kapot scherm. Hij had het extra scherm eraf gehaald omdat hij dit niet mooi vond en hij had zijn telefoon vervolgens op de stenen kapot laten vallen. Ik ging daarom op zoek naar iPhone scherm reparatie delft.

Super veel zoekresultaten

Toen ik zocht op iPhone scherm reparatie delft kreeg ik super veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam na een tijdje te hebben gezicht uit op de website van Telgefixt.nl. Ze bieden uitstekende service aan tegen een zeer lage prijs. Alle reparaties worden door vakkundige monteurs uitgevoerd en hier worden originele onderdelen voor gebruikt. Ik had een online afspraak gemaakt om de telefoon van mijn broertje te laten maken. Na een uur was het scherm gerepareerd en ik ben zeer tevreden over de service die Telgefixt de klanten aanbiedt.

, , ,